Voordelige rijlessen en hoge slagingspercentages

De rijopleidingen van Auto- en Motorrijschool Ed Godding richten zich op het veilig en snel behalen van je rijexamen. Verwacht bij ons geen groepsopleidingen. Wij zijn er voor de persoonlijke service en individuele begeleiding en streven naar kwaliteit i.p.v. kwantiteit. We zijn een allround rijschool met opleidingen voor zowel de auto als de motor . Je rijbewijs haal je in Maastricht bij Ed Godding.

Vaste instructeurs en lessen op maat

Bij Auto- en Motorrijschool Ed Godding doen we er alles aan om je goed voor te bereiden op het examen. Zo werk je bij onze rijschool altijd met een vaste instructeur. We geloven in een ontspannen en doelgerichte aanpak en stemmen de lessen altijd af op wat jij nodig hebt. Direct kennismaken? Stuur ons een bericht. De tarieven van alle lessen vind je hieronder.

Auto

Lespakket 10 lessen voor

€ 430,-

 

 

 

Startpakket auto 1

Van € 1390,- nu voor € 1289,-

 

 

20 Rijlessen*
Tussentijdse toets
Praktijkexamen

 

 

 

Startpakket auto 2

Van € 2051,50 nu voor € 1889,-

 

 

35 Rijlessen*

Theorie online
Tussentijdse toets
Praktijkexamen

 

 

  • * Al meer dan 40 jaar Bovag-kwaliteitsrijschool

  • * Hoog slagingspercentage 1e- en herexamens

  • * Je hebt zoveel mogelijk les van dezelfde instructeur

  • * Gediplomeerde en gecertificeerde instructeurs met VOG verklaring

  • * Wij werken met een instructie vorderingen kaart zodat het zowel voor de leerling als eventueel de ouders inzichtelijk gemaakt word hoe de rijopleiding verloopt.

Boek een autorijles

Motor

 

 

Startpakket motor: 
Van € 1659,- nu voor € 1529,-

20 Rijlessen

AVB (= examen voertuigbeheersing)

TTT (= tussentijdse toets)

AVD (= rijexamen) 

Theorie Online

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu tijdelijk bij het startpakket motor een gratis motor helm ! 

 

 

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFO


Waarom een motorrijopleiding volgen bij TOP Motorrijschool Ed Godding?

Motorrijden is een spannende en opwindende vorm van vervoer die voor veel mensen een unieke aantrekkingskracht heeft. Om te beginnen biedt motorrijden een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid dat niet kan worden geëvenaard door autorijden. Als je op een motor zit, zit je niet opgesloten in een metalen doos, je bent blootgesteld aan de elementen en voelt je verbonden met de omgeving om je heen. Je ruikt de frisse lucht, voelt de wind in je gezicht en geniet van de zon of de regen. De sensatie van de open weg, de luchtstroom en het geluid van de motor kunnen ongelooflijk stimulerend zijn.

 

Een ander aspect dat motorrijden zo leuk maakt, is het gevoel van controle. In tegenstelling tot autorijden, waarbij je enigszins passief bent, heb je op een motor de controle over elk aspect van je rit. Je controleert de snelheid, de richting en de ervaring. Het voelt alsof je één bent met de machine, en dit gevoel van controle kan ongelooflijk versterkend zijn.

 

Motorrijden is ook een geweldige manier om in contact te komen met anderen die je passie delen. Of je nu met vrienden rijdt, lid wordt van een plaatselijke motorclub of deelneemt aan een rally, motorrijden is een sociale activiteit waarbij je in contact komt met gelijkgestemden. Je kunt een band opbouwen door een gedeelde liefde voor de open weg, de sensatie van de rit en het gevoel van kameraadschap dat voortkomt uit het deel uitmaken van een gemeenschap.

 

* U bent bij ons in goede handen en krijgt les van een gepassioneerd motorrijder/instructeur die al meer dan 44 jaar motorrijles geeft.                  (Motorrijbewijs behaald in 1978/ instructeursbewijs alle categorieën in 1979/ alleen al 40-45.000 motorkilometers per jaar aan rij-ervaring)

 

* Ik ben de enige fulltime motorinstructeur van Maastricht en volg ook zelf altijd met de motor. Alleen op deze manier is het mogelijk om alle instructieonderdelen voor te doen en goed aan te leren. U krijgt dus geen les van een auto-instructeur die de gaten in zijn agenda opvult met motorlessen maar van een echte motorspecialist!

* Daarnaast zijn wij, cijfers CBR, "de beste motoropleider van Limburg” in de categorie meer dan 30 examens per jaar met een aantoonbaar    slagingspercentage van 99% eerste geslaagden.  Afgelopen jaar zijn er van de 71 examens 70 leerlingen direct de eerste keer geslaagd!

* Ook zijn wij de enige rijschool in Maastricht en omgeving die ook de 17-jarige motorrijder (m/v) serieus neemt. Waar je bij andere rijscholen pas voor motorrijles terecht kunt vanaf 20 jaar, kan dat bij ons al vanaf 17 jaar.
Vanaf 17 jaar mag je namelijk al starten in de categorie A1, vanaf 20 jaar in de categorie A2 en met 21 jaar in de categorie A. 

 

* Ons AVB oefenterrein bevind zich op 2 minuten aanrijtijd vanaf de Rijschool.

 

* Om bij ons te komen lessen hoef je nog niet in het bezit te zijn van motorkleding. Je kunt bij ons niet alleen een helm lenen maar ook een motorjas, broek en handschoenen. Waar je zelf voor moet zorgen is een stevige broek (spijkerbroek) en schoenen of laarzen die de enkels bedekken. (Op dit moment zit er een gratis helm bij het startpakket, vraag naar de voorwaarden.)

* LET OP !! Verwacht bij ons echter geen groepsopleidingen, wij zijn geen "kiloknallers" en hechten veel meer waarde aan individuele aandacht en een persoonlijke begeleiding op weg naar je motorrijbewijs. Wij kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit! 

 

 

* Wij geven les van maandag t/m vrijdag. 
* Om de motoropleiding sneller te laten verlopen lessen wij altijd in blokuren van 100 minuten. (2 lessen van 50 minuten)   

 

Met vriendelijke motorgroet,
Ed Godding

Boek een motorrijles

Rijbewijs halen?

Wil je snel je auto of motor rijbewijs halen in Maastricht? Boek meteen je eerste les bij Auto- en Motorrijschool Ed Godding! Bel 0611526014 of vul het contactformulier in.